HYP Sivas İl Başkanı Erdem: Yeni bir lidere ihtiyaç var, bu da Mustafa Sarıgül

Halkın Yükselişi Partisi (HYP) Sivas İl Başkanı Serkan Erdem, Türkiye'nin yeni bir lidere ihtiyacı olduğunu, bunun Mustafa Sarıgül olduğunu belirterek, "Yıkıcı değil, yapıcı olacağız. Ötekimiz kesinlikle olmayacak.” dedi.

HYP Sivas 1. Olağan Kongresi yapıldı. İl Başkanı Serkan Erdem, ”Ülkemizin yeni bir lidere ihtiyacı var. Ve bu lider Sayın Mustafa Sarıgül’den başkası değildir.” dedi. Kongrenin gerçekleştirildiği salonda, Sarıgül’ü öven yazılar ve şarkılara yer verildi.

Bir otelde yapılan, genel merkez tarafından göreve getirilen ve tek listeyle gidilen HYP 1. Olağan Kongresi'nde mevcut Başkan Serkan Erdem ile devam kararı çıktı. Erdem, yaptığı konuşmada, “Önümüzdeki süreçte, HYP’nin tek başına altetnatif olma hedefi ve tek başına iktidar olma yolunda yeni bir çığır açacağına inancımızla siyasetteki yerimizi alacağız. HYP olarak birleştirici ve barışçı olacağız. Yıkıcı değil, yapıcı olacağız. Ötekimiz kesinlikle olmayacak.” diye konuştu.

Kalabalık bir topluluğun iştirak ettiği HYP Sivas 1. Olağan Kongresi'ne iştirak eden ve divan başkanlığı yapan HYP Mersin İl Başkanı Mirza Turgut ise Türkiye Değişim Hareketi'ni anlatarak, Mustafa Sarıgül’ün liderliğinde yola çıktıklarını, Sarıgül’ün, ‘Türkiye’yi değiştireceğim’ sözü üzerine bu hareketi başlattıklarını söyledi.