Oğan: BDP’li vekil silaha yeltenmediyse pantolonunu çekmeye yeltenmiştir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, “BDP milletvekili eğer silah çekmeye yeltenmediyse, o zaman pantolonunu çekmeye yeltenmiştir. Onu da kalkıp açıklasa.” diye konuştu.

Sinan Oğan, Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, “Silah çekmeye yeltenmedim, çekseydim gözünün ortasına çakardım.” açıklamasını yapan BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici’ye sert tepki gösterdi. Oğan, “BDP milletvekili eğer silah çekmeye yeltenmediyse (televizyonda ben de gördüm, o sahneleri dehşet içinde izledim) o zaman pantolonunu çekmeye yeltenmiştir. Onu da kalkıp açıklasa. 'Ben silahımı değil pantolonumu çekmeye yeltendim', demesi lazım. O hareket silah çekmeye yönelik bir hareketti.” dedi.

BDP’li vekillerin, milletvekili sıfatına yakışmayan hareketler içinde olduğunu söyleyen Oğan, “Meclis kürsüsünden Türk milletine bütün hakaretleri yağdırıyorlar. Birisi gidip doktor dövüyor, öbürü polisimize tokat atmaya yelteniyor. Onların arkadaşları Türk askerine kurşun yağdırıyor. Dolayısı ile Türk milleti AKP’den cesaret alan BDP’lilerin hakaretlerine maruz kalıyor.” diye konuştu.

"PKK’LILAR SENİN ÇOCUKLARIN İSE, ŞEHİT OLMUŞ ASKERLERİMİZ"

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’in açıklamalarına da tepki gösteren Oğan, “Geçmişte 'dağdakiler canım ciğerim' diyen, bugün de '22 bin tane çocuğum öldürüldü' diyen AKP milletvekilini kınıyorum.” dedi.

Oğan, şöyle devam etti: “Onun çocukları Türk askerine silah çekiyor, onun çocukları Kürt vatandaşlarımızı öldürüyor. Cuma İçten’in çocukları korucularımıza silah çekiyor. Cuma İçten’in çocukları daha adı konmamış bebeklerden tutun da 3 yaşında 5 yaşında 15 yaşında çocuklarımızı katlettiler. Cuma İçten’in çocukları Ermeniler ve Batılılar ile işbirliği yaparak bu milletin şerefine, haysiyetine kurşun sıktılar. Bunların hepsi Cuma İçten’in, AKP’nin çocuklarıdır. Eğer o PKK’lılar senin çocuğun ise bu memlekete canını seve seve veda eden şehit olmuş askerlerimiz, gazi olmuş askerlerimiz çocuklarımız da bizim çocuğumuzdur. Ona göre Cuma İçten kendi çocuklarının yanına gitsin, biz kendi çocuklarımızın yanındayız.”