MHP Gülnar'da coşkulu bir gece düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanlığı, 'Hedef Gülnar' adlı bir gece düzenledi. Siyasilerin konuşma yaptığı gecede, Aşık Devai,Aybüke Ayberk ve Osman Öztunç konser verdi.

Gece, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, gecede yaptığı konuşmada "Gülnar Belediyesi'ni yoktan var ettik. Gülnar Belediyesi'ni kazandığımız günden bu yana ayrım gayrım yapmadan hizmet ettik ve etmeye devam edeceğiz.Önümüzdeki yıl yapılacak olan seçimde inşallah başta Mersin Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilçeleri alıp en güzel hizmeti yaparız. Bizlere desteğini esirgemeyen Gülnar halkına teşekkür ederim." dedi.

Büyükeceli Belediye Başkanı Mehmet Kale ise "Mersin ilinin 13 ilçe ve bir büyükşehir belediyesi olmak üzere hepsini alarak MHP bayrağını inşallah dikeriz. Mersin ili ve ilçeleri olmak üzere MHP’nin 14 adayı Türk oğlu Türktür. Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen halkımıza saygılarımızı sunarız. Allah yar ve yardımcınız olsun." diye konuştu.

MHP İlçe Başkanı Nebi Ulupınar, "Gecemize katılan Mersin Milletvekilimiz Ali Öz, İl Başkanımız Mahmut Tat, İl Genel Meclisi Başkanımız Fahrettin Kılınç,Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz,Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, MHP ilçe başkanlarına, muhtarlarımıza, belde belediye başkanlarımıza teşekkür ederim." dedi.

Mersin Milletvekili Ali Öz, milletvekili seçildiğinden bu yana her zaman Gülnarlıların yanında olduğunu belirtti. Öz, şöyle devam etti: "Hükümetin yapmış olduğu çalışmalarda bir çok yanlışlıklar var biz bunları uyarıyoruz..2014 yılında yapılacak olan seçimlerde MHP bayrağını Mersin ve tüm ilçelerine dikeriz."