Güler, Ömerli Belediye Başkanı Altındağ’ı ziyaret etti

İçişleri Bakanı Muammer Güler, bir hafta önce CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler’in tartışmaya neden olan sözleri üzerine CHP’den istifa eden Ömerli Belediye Başkanı Yılmaz Altundağ’ı ziyaret etti.

Mardin'in Ömerli ilçesinde yüzlerce vatandaş tarafından sevgi gösterisinde bulunulan İçişleri Bakanı Muammer Güler, AK Parti ilçe teşkilatı tarafından kurban kesilerek karşılandı. Buradan da Ömerli Belediye binasına geçen Bakan Güler’i başkan Altundağ kapıda karşıladı. Makam odasında Bakan Güler'i ağırlayan Başkan Yılmaz Altundağ plaket takdim etti.

Burada bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ömerli ilçesinde Belediye Başkanı Yılmaz Altundağ ve vatandaşlar tarafından sevgi ile karşılandığını belirterek, "Sayın Başkan, hizmet anlayışını, ilkeli siyasetini, siyasete bakışını bölge halkının duyarlılıklarını karşılayacak şekilde yürütüyor. Geçtiğimiz günlerde bunu açıkça ifade etmek sureti ile bölge insanın içinde yetişmiş, onun değerleri ile bütünleşmiş ve bu değerlerle ilgili herhangi bir tartışmayı da asla kabul etmeyeceğini belirten bir siyasi anlayışını ifade eden değerli bir kardeşimizdir.” dedi.

Belediye Başkanı'nın şu anda bağımsız olarak hizmet etmeye devam ettiğini belirten Bakan Güler, "İnşallah bundan sonra hakkında hayırlı olacaktır. Allah nasip ederse, karşılıklı rıza ile inşallah beraber çalışacağız. Bu iltihakın ve beraberliğin Ömerli ilçesine çok güzel hizmetler getireceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Yeşilli ilçesine geçen Bakan Güler, burada da Yeşilli Belediye Başkanı Enver Sağlam tarafından törenle karşılandı.